Fred & Sharina

Misschien was het de locatie. Misschien kwam het door het pianospel. Maar op het moment dat de bruid aan de andere kant van de enorme zaal/gang (wat is het?) in het stadhuis van Rotterdam wordt klaargezet merk ik dat ik overspoeld wordt met.., pfff…, echt van alles en dan nog wat meer. Ik word echt een beetje emotioneel en zit daar met een gigantische lens en dus kilo’s aan materiaal in mijn handen voor dat ene mooie plaatje en mijn hand begint te trillen, ik voel een traan opwellen en ik denk: niet nu! Ik slik een aantal keer en hervat mezelf om me volledig te kunnen richten op de bruid die samen met haar moeder door dat onwijs mooie stukje Rotterdam loopt. Hij, een echte Rotterdammer, zij, komend uit een Surinaamse familie. Elkaar ontmoet in Spanje, waar de een voor de ander een biertje ging halen, zo simpel eigenlijk. Zouden ze toen al gedacht hebben dat het echte liefde zou worden? Tien jaar later staan ze hier in Rotterdam, met een enorme groep goede vrienden en twee families die samenkomen om de liefde te vieren.