Creatieve en onbevangen fotografie | Hugo & Simone
21995
post-template-default,single,single-post,postid-21995,single-format-standard,_masterslider,_msp_version_3.4.5,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hugo & Simone

Een 3-daagse romantische bruiloft plannen binnen een paar maanden, kan dat?

Stel je voor: jullie besluiten om te gaan trouwen en je hebt maar een paar maanden de tijd om alles te organiseren. Ik zou niet weten of het mij zou lukken! Maar Hugo en Simone deden het, en hóe. Binnen een paar maanden tijd hadden Hugo en Simone alles in kannen en kruiken: de prachtige trouwlocatie, de overheerlijke biologische vegetarische catering, vrienden die de mouwen opstroopten voor restaurantwaardig eten, een adembenemende violiste en persoonlijke creatieve workshops van vrienden en familie. En oh ja, de jurk: een perfecte vondst met perfect fit voor Simone: ze zag er écht prachtig uit.

Het stel woont samen in Amsterdam, maar het feest vond voor het grootste gedeelte plaats in Brummen, waar de ouders van Simone in een prachtige oude boerderij wonen. Vrienden en familie konden hun tentjes in de achtertuin zetten om in te slapen, er was een luxe badkamer op wielen en een supergave open tent voor het feest. De sfeer was fantastisch, de mensen lief, leuk en mooi. Maar wat ik vooral erg tof vond om te zien is hoe twee mensen zo onwijs gek op elkaar zijn. En hoe ze op sommige punten anders zijn, maar elkaar zo goed aanvullen. Dat is zó mooi en dat is echte liefde, toch? Ik had dan ook het gevoel dat bijna iedere gast op de bruiloft het hier over had; wilden we allemaal stiekem een stukje van het verhaal van Hugo en Simone?

En hoe heeft dit mooie stel elkaar ontmoet? Simone was ooit de oppas van de zusjes van Hugo!

Hugo & Simone dank jullie wel voor de onwijs mooie dagen! En lieve lezers, zie hieronder een uitgebreid fotoverslag van dit mooie stel <3