Steven & Laurie

Wat doe je als je 12 uur bij elkaar zit en niet weg kan?

 

Het was de nuchtere vrolijke Nederlander uit Zeeland die de prachtige charmante Amerikaans-Portugese vrouw in het vliegtuig ontmoette onderweg naar Koeweit. Of naja, onderweg? Ze konden niet weg, laten we daar mee beginnen. Steven en Laurie zaten naast elkaar in het vliegtuig en toen Laurie na een half uur slaap wakker werd stond het vliegtuig nog steeds aan de grond genageld: wat nu? De opeenvolgende zes uur volgden diepgaande gesprekken en was er een boel gezelligheid met als afsluiter een diner van KLM op Schiphol, waar ze nóg eens zes uur moesten vertoeven. Deze twaalf uur was genoeg om de vonk over te laten overslaan, of in ieder geval, het was de start van een mooie vriendschap.

 

En nu zijn ze man en vrouw, getrouwd en samenwonend in Nederland. En ik mocht ze fotograferen. En leuk zijn ze! En zo lief. De zus van Steven, die mij boekte, waarschuwde mij vooraf: ‘ze zijn misschien niet zo goed met de camera’. Hoe tegengesteld pakte dit uit. Alles ging makkelijk, relaxed, leuk, gezellig en we hebben vooral heel veel gelachen! En dat leverde prachtige beelden op.

 

Als ik dit nu schrijf krijg ik nog steeds kippenvel van die dag, het was voor mij écht het Feest der Liefde!
Dank jullie wel Steven, Laurie, Rosanne en familie & vrienden! Ik heb een fantastische dag gehad!!
En lieve lezers, neem hieronder een visuele tour in dag van Steven & Laurie <3

 

[locatie | Hippie Fish Zandvoort]