Over Mij

Hoi!

Ik ben Lisa, documentair (bruiloft)fotografe,

Wat ik zo gaaf vind aan fotografie? Mijn enthousiasme voor het vak zit ‘m in het vastleggen en betekenis geven aan identiteit en gevoelens. Mijn enthousiasme, spontaniteit en authenticiteit herken je terug in mijn foto’s. Tegelijkertijd ben ik ook rustig en observerend, met oog voor het onbevangen moment. 

Ik zoek voortdurend naar het meest treffende beeld op het goede moment, met het juiste licht in een omgeving passend bij de personen die ik fotografeer. Het fotograferen van bruiloften maakt mij gelukkig omdat het een moment is dat de liefde gevierd wordt, families en vrienden samen komen en op één dag álles samenliefdevol en mooi is.

Tot slot, wie kent het niet: als kind bladeren door een oud album van je opa en oma? Voor mij een van mijn vroegste en leukste herinneringen! Met alle liefde maak ik dan ook een album van de trouwereportage. Om jullie trouwverhaal te vertellen en te vereeuwigen.

Meer weten? 

Check mijn blogs of neem vrijblijvend contact met me op voor een kopje koffie. Ik vind het belangrijk dat er een klik is tussen ons; ik ben ten slotte een hele dag aanwezig op jullie bruiloft! 

Graag tot ziens!